Vloggen til en vennHer er vloggen til en venn som jeg har samarbeidet med i mange år...
Idol Mali - vlog episode Ja, den handler om ho Idol Mali denne gangen. Eller rettere sagt den karakteren jeg spilte på Idol i 2006. Før jeg ble gjenfødt som dem Mali jeg er NÅ! 😂 Er ikke så gira på den der auditionen for å si der mildt. Makan for ei berte! Men angrer ALDRI! Jeg hadde aldri lagd videoer den dag i dag hvis jeg ikke var med på dette. Fordi det var nettopp denne opplevelsen som førte til at jeg ville ha flere videoer av meg selv på YouTube. Slik at folk kunne finne meg andre steder. Slik at "Ja, hun er jo bare en komiker, da" Og "Det er jo bare på tull daaa..." 
Eller som broren min sier; 

"Det e no forbajnna toill!"

Det skal jeg ikke nekte for. Men jeg er ikke den eneste på mitt vakre slektstre som er komikere, "stars in their own right" for å si det sånn. Uten å gå i detalj. Uten å nevne enkeltindivider. (Dette er intern humor.)Følg vloggen til han Kim! Den er KUL. K - for Ka f*en. U -for Ubrukelig. Og L- for Latskap. 

Men heldigvis så er det kule folk med, spesielt Berit. Jeg elsker partiet hvor hun smiler fordi hun nettopp blokkerte meg på Facebook. Loves it! 💖 Kim er middels kul. Med de rosa skibrillene jeg så vidt så i en episode kunne han fått frem 80-tallet litt bedre, synes jeg. Gjennom å ha de på oftere. Gjerne med matchende outfit. Han og Berit. Retro stil. Noe vi er enige om at vi er fan av og får inspirajon fra. Jeg gir denne vloggen en femmer. Femstjærnersh! Det er mest p.g.a alle mine deltakelser i vloggen. Jeg går tilbake og ser på ALLE episodene hvor jeg var med. Og analyserer de, gransker de. Heldivis er jeg med! 😂 Men når jeg ikke er med blir det en sånn nedtur. Men det hender seg at jeg ser et kort klipp av Idol-Mali og da setter jeg over kaffen, ja. Men jeg setter ofte kaffen i halsen når jeg ser innholdet i vloggen til han Kim. For da var jeg ikke med. Ikke en gang hestehalen på sida var med. Det er trist. Men når det gjelder akkurat denne episoden så ble jeg ekstra fornøyd. Endelig noen gode ord om ho Idol-Mali. Endelig noen som tar i mot ho med strake armer. Og verdsetter kunstformen Performace Art. Og gir f*an om hun tryner på glattisen i sitt eget Kashmirskjerf, kjøpt på Fretex. Heldigvis ser hun bedre ut enn de bak kameraet og statistene som ellers er med i vloggene. Hele hennes deltakelse hever denne vloggen fra bunnen av Estestadsdammen der den ellers hadde blitt avglemt. Men Idol - Mali reddet vloggen. Hennes kunstneriske talent hever kvaliteten fra en klar toer til en fin femmer. Ubrukelig blir brukbart. Igjen. Og vi som er så oppatt av gjenbruk. Henger på Fretex og sånne steder. Vi tok oss en fin kaffe og bolle på den bruktbutikken sist. Planla noe stunts. Men det virket som om Kim bare var opptatt av seg selv. Og egen deltakelse i sin egen vlogg. Det er trist. Der satt jeg da, med melisen rundt munnen (fra bollen.) Som ble nøye dokumentert i en av vloggene hans. Noe jeg kanskje syntes var litt på kanten, men vi endte opp med en latter. Og det er det som betyr noe.

Hilsen fan, stalker (Stalker meg selv i hver vloggepisode), hater (misliker når jeg ikke får være med i vloggen) og venn (kremt-host-host!) Kollega. Men kankje det blir litt dårlig nå fremover....

Vi blogges!

Hele Norges Idol-Mali.💕


No comments:

Post a Comment