Mine "Worst of...""Worst Of..." - samlingen min hadde knust enhver "Best Of" fra hvilken som helst artist. Just saying! 😂

Vi snakker classics her. Unikhet som overgår fantasien, med en musikalitet som løfter isfjellet opp fra sjøen og hever Titanic opp fra bunnen. 

Her er den værste låta jeg har noensinne laget. Men den er faktisk ganske kul likevel. (Min personlige mening, altså. Jeg liker egentlig ikke perfekte ting. Det må gjerne høres - og se tragisk ut.) Det er når du lager skit-musikk på trøndersk at det blir bra. Så dårlig at det blir bra...

Det bli rætt å slætt skitbra!  😉 Vi blogges snart igjen! (på engelsk)


Thank you for being a tourist passing through Mali`s Universe. Thank you for being a witness of all the stories going on inside my mind, simultaneously.

  your photo name

No comments:

Post a Comment